About us

Restaurant

Het restaurant creëert een intieme en gezellige sfeer, perfect voor een avond uit met familie of vrienden. Vanaf het moment dat je binnenstapt, word je ondergedompeld in een wereld vol exotische sferen. Onze keuken biedt voor ieder wat wils met gerechten geïnspireerd uit verschillende wereldkeukens. 

Uiteraard ben je van harte welkom voor meer dan alleen diner. Begin je dag met een heerlijk kopje koffie en een smakelijk stuk gebak. Voor de lunch hebben we een gevarieerd menu met diverse opties om uit te kiezen. Als je op zoek bent naar een ontspannen (na)middag, kun je ook genieten van onze high wine.

Mooij Alkmaar

Bar

Aan onze opvallende bar kun je genieten van een breed scala aan dranken. Naast heerlijke wijnen van de Gouden Ton bieden we ook een uitgebreide selectie van lokale bieren. Onze getalenteerde bartenders staan klaar om je te verrassen met creatieve en smaakvolle cocktails.

Terras

Als het even kan, genieten we met volle teugen van de buitenlucht. Midden in het centrum van Alkmaar vindt je ons terrasboot. Heerlijk in de zon kun je genieten van het uitzicht en de langsvarende sloepen. Met de verwarming in onze parasols is het zelfs als het wat koeler is goed vertoeven op ons terras.

Wij zijn gevestigd op de Koorstraat 30. Zien wij jou binnenkort verschijnen voor een hapje en een drankje?

Je kunt nu reserveren!